Idag fick jag besök av mina små bröder och den fem månader gamla valpen Ronja. De ska stanna hos mig fram till söndag men känner jag mig rätt kommer jag antagligen vilja ha Ronja ännu längre men vi får se hur det blir. Det beror mycket på hur låst man blir för jag vill kunna hitta på saker trots att jag har hund. Pappa skjutsade hit dem så honom har man träffat en stund idag. Pernilla var även med tidigare och är även här nu. Just nu sitter vi och spelar Guitar Hero och har det allmänt mysigt efter en promenad i spöregnet och åskvädret som var! Det regnar nu med men inte lika mycket som vi var ute i. Jag ska strax åka iväg och städa för sista gången och sen väntas en tacokväll med syskonen. Många bilder kommer knäppas och självklart ska vi få se dem!
Idag har jag hunnit med rätt mycket varav shopping var en av dem sakerna. Till en början gick jag en morgonpromenad från Granloholm till Korsta, från dörr till dörr med ett stopp på Coop tog det ganska exakt en timme. Klockan var enbart åtta på morgonen så jag lyckades få hela fyra timmars sömn som jag ska leva på idag. Död ikväll, ja det kommer jag vara. Väl i Korsta ordnade jag lite frukost och tittade runt lite på internet vilket resulterade i att jag shoppade en del på Nelly.com. Riktigt snygga saker måste jag dock säga! Bilder ser ni nedan. Jag har även invigt mormors gamla cykel idag med först en tur till stan för att göra bankärenden och sedan vidare till Nacksta för att hämta lite sommarkläder och umgås med syster lite. Det är riktigt skönt och smidigt att cykla och det satt verkligen inte fel att solen steker på! Helst skulle jag vilja ligga ute i solen nu och jäsa men städning och diskning måste göras sen beger jag mig upp till Granloholm! Hoppas ni andra har varit eller är ute i solen i alla fall!

Shoppingen:


Trosor 39:- (2 st)


Leggings 49:-


Leggins 49:-


Leggings 49:-


Blazer 269:-


Jeans shorts 189:-


Topp 99:-


Klänning 159:-


Blus 59:-



Väst 119:-
Blomplockning till Midsommarstången

Paus från blomplockning

Gör iordning Midsommarstången

Resultatet av Midsommarstången

Kubbmatcher

Promenader

Kortspel

Massa fika

Ute på stenarna

Morvall

Morvall

Morvall

Morvall

Igår kom man hem från en kryssning med ena familjen. Det var jag, Pernilla K, Linus, Joakim och min älskade Lucas. Det har varit en resa fylld med skratt och massa lek eftersom det enbart var jag och Pernilla K som kunde räknas som vuxen. Jag har till och med spelat Gitar Hero för första gången i hela mitt liv, ja äntligen tog jag mod till mig och provade! "Linus, du får ordna det här, jag vill göra det absolut lättaste som går", tydligen fanns det lättare ändå men men, jag klarade i alla fall av det och det gick rätt så bra! Jätte rolig resa i alla fall, tyvärr kunde jag inte ladda kameran så några bilder har jag inte... Ikväll drar jag iväg till Gnarp och sedan vidare till Ljusdal imorgon där jag ska fira midsommar. Ser framemot det väldigt mycket, där de flesta syskonen samlas tillsammans med mormor och morfar. Det kommer bli riktigt härligt men mycket bloggande kommer det inte bli. Hoppas ni kommer ha en bra midsommar i alla fall!
Igår kom man hem från en kryssning med ena familjen. Det var jag, Pernilla K, Linus, Joakim och min älskade Lucas. Det har varit en resa fylld med skratt och massa lek eftersom det enbart var jag och Pernilla K som kunde räknas som vuxen. Jag har till och med spelat Gitar Hero för första gången i hela mitt liv, ja äntligen tog jag mod till mig och provade! "Linus, du får ordna det här, jag vill göra det absolut lättaste som går", tydligen fanns det lättare ändå men men, jag klarade i alla fall av det och det gick rätt så bra! Jätte rolig resa i alla fall, tyvärr kunde jag inte ladda kameran så några bilder har jag inte... Ikväll drar jag iväg till Gnarp och sedan vidare till Ljusdal imorgon där jag ska fira midsommar. Ser framemot det väldigt mycket, där de flesta syskonen samlas tillsammans med mormor och morfar. Det kommer bli riktigt härligt men mycket bloggande kommer det inte bli. Hoppas ni kommer ha en bra midsommar i alla fall!

Tomas

Birsta och shopping med Johanna



Förfest

Gårdagen blev helt fantastisk rakt igenom. Till en början spenderade jag dagen med Tomas och vi gjorde egentligen ingenting men det var trevligt ändå. Sedan mötte jag upp med Johanna och det blev en tripp till Birsta. Det blev mer shopping än vad jag hade tänkt varav två par skor... Jag älskar att köpa skor, inge fel med det! Sedan blev man bjuden på middag av Tomas som han själv lagade, riktigt gott var det. Vid det här tillfället påbörjades partyt och det blev en kväll full med roligheter. Förfesten involverade dricka, spel och massa prat om sex men det hör till! Sedan drog vi in till stan där vi vandrade runt i tälten och drog sedan vidare till Allstar. Vi dansade, träffade folk, drack och det blev till och med planer på att vi skulle upp på borden men det blev inte mycket av det! Hur otroligt rolig kväll! Träffade massa roligt folk och det blev massa dans.
Förfest på själva studentdagen

En kväll full med bra umgänge, fotboll och kubb

Första doppet

Fira Johanna

Birsta

Tjockarkväll

Det blev dåligt med bloggande nu men det har hänt väldigt mycket på sistone. För det första tog inte den så kallade berg och dalbanan slut fören igår och sen har jag äntligen fått någonstans att ta vägen fram till lumpen. Nu är man riktigt lättad och kan till och med säga att man bor någonstans. Under de här dagarna har det hänt väldigt mycket och det har till och med fotograferats med MIN kamera. Fick en i studentpresent så nu fotograferas det vad jag än gör. Senast för en halvtimme knäpptes ett kort på min och Johannas tjockarkväll som vi har ikväll. Mathilda kom precis kommit hit och håller oss sällskap ett tag innan hon drar vidare. Bilder kan jag lova kommer upp så småning om, kanske till och med ikväll, vem vet! Livet flyter på bra i alla fall och jag trivs, jag är nöjd.
Gårdagen går knappt att beskriva med ord för allt var så himla bra! Allt från champagnefrukosten med dricka och härligt sällskap av klassen till dansandet på statshuset. Man höll igång hela dagen och ingenting alls gick snett överhuvudtaget. Bara känslan när man vaknade och slog upp ögonen och första tanken "Jag tar studenten idag", hur härligt som helst! Hela dagen har man haft ett leende på läpparna och känslan när man står på flaket och skriker, sjunger och tjoar! Ååååh, jag vill göra om allt igen! Det var verkligen en livsupplevelse som jag verkligen kommer bära med mig. Alla människor man träffade och alla skratt, glada miner och underbara konversationer. En fantastisk LIVSUPPLEVELSE kan man lätt säga! Tack allihopa för att ni dela denna dag med mig och tack för alla fina presenter.

Ikväll har jag med Johannas hjälp fixat ordning inför mottagningen som ska hållas imorgon. Man kände sig lite bossig eftersom att man sa vad hon skulle göra hela tiden men det verkade inte som hon hade något emot det, speciellt inte när hon tackade för att hon fick hjälpa till. Två tårtor är gjorda, pastan är kokt och kycklingen är rensad. Rummen är rätt så städade och man själv är nyduschad. Nu väntas sängen och de fina sex timmars sömnen man får. Lagomt död man kommer vara på lördag med sammanlagt sju timmars sömn på två nätter. MEN det är bara studenten en gång i livet! Vi har även fixat flaket idag och resultatet blev riktigt bra! Nu håller vi tummarna för att det är finväder imorgon så att man slipper stå i regn. Annars har jag även tittat på Hedbergskas student men jag tror inte jag har fattat att jag tar studenten imorgon..! Helt ofattbart!

Hur otroligt rolig kväll som helst igår! Det var verkligen ingenting som gick snett och jag hade det roligt rakt igenom! Först var det enbart de tio tjejerna, vi körde festlekar, dansade, shotrace och mycket annat roligt. Efter allt detta var det dags att bege oss till Stats där vi träffade otroligt roliga människor som vi dansade för fullt med! Det var förvånansvärt roligt på stats igår. Efter detta drog vi tillbaka till spat där det var meningen att det skulle bli efterfest men det slutade inte på det viset. Efter mindre än en timme gick alla och läggde sig medan jag och Tomas satt uppe och pratade fram tills morgonkvisten då resten började vakna upp. Resultatet är nu att jag inte har sovit någonting alls i natt och ska ha min student imorgon... Det var helt klart värt det men nu är det dags för mig att ta en liten tupplur så att jag orkar med resten av dagen som är fylld av student och flakfixande!

Ikväll blir det utgång för fulla muggar! Jag är just nu hos Milla och vi håller på att göra oss iordning för en kväll full med skratt, dans, umgänge och massa roligt! Jag tror ärligt talat att jag har varit peppad för den här kvällen sen veckor tillbaka, just för att man kommer förfesta med de bästa tio och sen gå ut och träffa massa folk! Sedan är det klart att det blir efterfest, har ni tur får ni en inbjudan! Jag hoppas att jag träffar er ute på dansgolvet ikväll!

Ut med det gamla, in med det nya. Det känns som att en ny blogg var på tiden i och med att så mycket i mitt har förändrats och jag vill inte älta i det som varit. Livet har väl sina baksidor även idag men förhoppningsvis löser det sig på bästa sett, kanske inte det sätt jag verkligen vill att det ska göra det men hoppet finns ännu uppe. Fast egentligen vore det en lögn att jag skulle sluta älta för det finns en del oavklarade saker som jag gärna vill lösa på en bra sätt, som sagt, hoppet finns ännu uppe (på vissa fronter). Så ett ny start på livet är nog att ta i men jag ska försöka göra det bästa av situtionen och tack vare mina underbara vänner kommer jag förhoppningsvis klara det galant!

Sen är det också enbart ett få antal dagar kvar tills jag tar studenten och det känns rikigt skönt samtidigt som det känns tråkigt i och med att det känns som att man kommer missa massa tid och tappa vänner från klassen. Många kommer man antaligen ha kontakt med, framförallt på somarn men man lär säkert glida ifrån de flesta. Jag hoppas på fantastiska dagar på slutet och jag hoppas alla andra är peppade till hundra på att ta studenten? Det är jag i alla fall!